Philip & Bianca

OM PHILIP & BIANCA

Philip & Bianca är en exklusiv second handbutik med onlineförsäljning av noga utvalda kvalitetskläder för barn i åldrarna 0-14 år. Företaget grundades i Stockholm 2013 av Louise Agerman och Malin Öhman med drömmen om att öka miljömedvetenheten och skapa en förändring i vårt köpbeteende. Ambitionen är att styra om klädkonsumtionen så att resurserna inte går till spillo samt att föräldrar ska få möjligheten att klä sina barn i högkvalitativa kläder till förmånliga priser genom hela uppväxten.

Hos Philip & Bianca ska du smidigt och enkelt kunna handla kläder online för att på så sätt få mer tid över till att umgås med barnen. För att öka tillgängligheten för dig och för att du snabbt ska kunna visualisera vad som finns i sortimentet blev internet därför den självklara platsen för försäljning. För att du ska känna dig trygg med att plaggen är i gott skick är urvalsprocessen noggrann och du slipper på så sätt själv leta efter guldkornen.

Vi samarbetar med konsumentbloggen Barnplaggsguiden. De recenserar plagg och skriver om nya märken och produkter vilket kommer att underlätta inköpen för dig när du ska ta dig igenom storleks- och kvalitetsdjungeln. Det viktigaste för oss är att du ska vara trygg med de varumärken vi tar in och att du ska känna dig säker på kvaliteten. Varje månad kan du dessutom köpa Barnplaggsguidens barnkläder på vår hemsida.

Philip & Bianca öppnar dörrarna till en ny värld av miljövänligt shoppande och underlättar på samma gång för föräldrar att sälja sina barns urvuxna kläder. Alla blir vinnare hos Philip & Bianca!

Välkomna!

Secondhandguide.se