Philip & Bianca

Sälja kläder - JUST NU TAR VI TYVÄRR INTE EMOT KLÄDER

LÄMNA KLÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Du som lämnar och säljer kläder via Philip & Bianca erhåller 40 % av vårt försäljningspris per plagg. För att detta ska vara möjligt är det viktigt att kläderna uppfyller våra krav på kvalitet och skick.

Du kontaktar oss och bokar en tid för inlämning alternativt upphämtning på telefon 072-531 98 98 eller mail info@philipochbianca.se. Vi kommer och hämtar varorna hemma hos dig på önskad plats i Stockholms innerstad eller på Lidingö. Till en början har vi tyvärr endast möjlighet att hämta varor i dessa områden. Hör gärna av er om ni inte bor i dessa områden så kan vi eventuellt lösa det på annat sätt. Räkna med att allt tar cirka en halvtimme första gången, beroende på antalet varor och frågor.

När vi ses skriver vi gemensamt på kommissionsavtalet och går igenom villkoren. Var beredd på att alla varor kanske inte kan tas emot beroende på varans skick eller efterfrågan för tillfället. Här hittar du kommissionsavtalet

Vi lägger upp varan/varorna på webbshopen inom tre månader bl.a. beroende på säsong.

Håll ögonen öppna för information om insamlingsdagar och events som Philip & Bianca anordnar!UTBETALNING AV FÖRSÄLJNINGSANDEL

En försäljningsperiod är normalt 6 månader och inom 30 dagar efter att denna period löpt ut betalas din andel ut till det bankkonto som du angivit i vårt avtal. Du erhåller just nu 40% av varornas totala försäljningspris. Du kan också välja att vi donerar din försäljningsandel till välgörande ändamål.

Maila gärna oss för att få reda på din försäljningsstatus (sålda varor, pengar innestående, kvarvarande varor etc).